0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@gnkdinamo

IPAK DINAMO IMA JEDNU MANU KOJU POTENCIRA I TRENER MODRIH: Idemo u LŠ da se sramotimo! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.22 u 17:13

Dinamo Zagreb je poslednji učesnik Lige šampiona za sezonu 2022/23. Sinoć su pored Dinama, u Ligu šampiona ušli i Kopenhagen i Rendžers, dok su pre dva dana to učinili Makabi iz Haife, Viktorija Plzen i Benfika. 

Kako se piše, obezbeđen je i transfer Marka Pjace u Modre, ali prema rečima stratega Dinama, oni imaju jednu veliku manu.

U Ligi šampiona ćemo se sramotiti, jer najveće evropske ekipe će dolaziti na stadion koji nije dostojan tog takmičenja – izjavio je Ante Čačić, a dotakao se i dešavanja na terenu

Zahvaljujem igračima koji su me učinili najponosnijim čovekom na svetu. Rođeni sam Zagrepčanin, u dva pokušaja sam sa svojim klubom otišao u Ligu šampiona, s klubom u koji me pokojni otac Šime doveo kad sam imao pet godina. Teška utakmica za igranje, za vođenje. Imali smo sjajno prvo poluvreme, sjajnog protivnika – završio je Čačić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter