0
Evrokupovi

FOTO: @uefa.com

PLEJ-OF ZA LŠ: Rendžers i Kopenhagen slavili, Dinamo i Bode igraju produžetke! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.22 u 23:23

Poznata nova dva učesnika Lige šampiona, treći će se znati nakon produžetaka, možda i penala.

U utorak su se igrali znatno zanimljiviji mečevi u plej-ofu, bar što se tiče golova i rezultata, a dalje su prošli Viktorija Plzen, Makabi Haifa i Benfika. U grupnoj fazi Lige Evrope igraće Crvena zvezda, Karabag i Dinamo Kijev.

U sredu je Kopenhagen u Turskoj protiv Trabzona odigrao 0:0, što mu je bilo dovoljno za prolaz, posle pobede od 2:1 u Danskoj.

Rendžers je u Holandiji iznenadio PSV i slavio sa 1:0, a strelac je bio Antonio Čolak u 60. minutu. Prvi meč je završen rezultatom 2:2 u Škotskoj.

Poslednjeg učesnika najelitnijeg klupskog takmičenja dobićemo iz dvomeča Dinamo Zagreb – Bode Glimt. U Norveškoj je Bode slavio minimalnom pobedom, a posle 105 minuta u Zagrebu, rezultat je 2:1 za Dinamo. Za hrvatskog šampiona pogađali su Mislav Oršić i Bruno Petković u 4. i 35. minutu, dok je gol za produžetak postigao Albert Gronbek u 70. minutu meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter