4
Evrokupovi

Belgrade, Serbia - AUG.23 Guelor Kanga UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

EVO ZAŠTO JE TAKO BURNO REAGOVAO: Kanga objasnio svoju reakciju – ‘Nisam želeo da bilo koga uvredim!’ (FOTO)

Objavljeno: 25.08.22 u 21:21

Momenat koji je izazvao brojne komentare!

Duel Crvene zvezde i Makabija iz Haife neće ostati u sećanju navijača kao utakmica u kojoj su mogli uživati. Pored ispadanja iz Lige šampiona, odnosno plej-ofa za ulazak u najjače evropsko klupsko takmičenje, pažnju je privukla izmena Gejlora Kange i njegova reakcija tom prilikom. Mnogo komentara moglo se videti na društvenim mrežama, a sada je i sam Kanga odlućio da se oglasi.

‘Želim da se izvinim za moje ponašanje koje nije bilo pristojno. Nisam želeo da bilo koga uvredim, moja reakcija je bila izazvana zbog prevelike ljubavi prema Zvezdi, i bilo mi je teško da gledam svoj tim, a da ne mogu da im pomognem.’ – rekao je Kanga.

 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter