1
Evrokupovi

Aleksandar Dragovic (L) Milan Pavkov and Kings Kangwa Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDU IPAK POJEO PRITISAK: Igrači su bili mentalno loši, svađali su se u tunelu!

Objavljeno: 25.08.22 u 17:40

Ekipa Makabija eliminisala je Crvenu zvezdu u doigravanju za Ligu šampiona, a jedan od heroja kluba iz Haife, Danijel Sandgren je za ondašnje medije pričao o samom meču.

Bio sam smiren na početku, ali prvo poluvreme je bilo noćna mora, upali smo u deficit od dva gola. Desilo se da mi je došla lopta, znao sam da je ostalo malo vremena do kraja poluvremena, pa sam odlučio da šutiram iz daljine, što inače ne činim često. Ali, kada udariml loptu, umem da budem opasan. Golman njihov je pogrešio, a istog momenta kada je lopta ušla u mrežu znao sam da sam timu dao novu dozu motivacije“, pričao je Sundgren, pa je nastavio o nervozi u redovima srpskog šampiona:

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Osetio sam da Zvezda nije u dobrom mentalnom stanju. Njihovi igrači su vikali jedan na drugog u tunelu. Atmosfera je stadionu je bila luda, 55.000 navijača je skakalo i pevalo. Taj tunel do terena je dugačak 60 metara, potpuni je mrak u njemu, smrdi na urin. Bilo je to „bolesno“ iskustvo“.

Defanzivac hoće najjače moguće protivnike.

Imali smo lud, fantastičan doček navijača na aerodromu. Mislim da niko od nas još nije svestan dostignuća. Ostvario sam dečački san. Nekada mi je bila čista zabava da sedim i gledam žreb za Ligu šampiona, a sada sam i ja njegov deo. Nadam se da ćemo izvući najjače rivale“, poručio je Sandgren.

0
0

1 Komentara

  1. Ponajviše se brinem za Terzića, zaslužio je da isprati Zvezdu u ligu šampiona u svečanom prugastom crno belom odelu,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter