9
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IZBEGLA ROMU, JUNAJTED I ARSENAL: Crveno-beli u prvom šeširu Lige Evrope!

Objavljeno: 24.08.22 u 10:49

Veliki deo šešira je poznat.

Nije Crvena zvezda ni ove godine uspela da se domogne Lige šampiona, jer je u dvomeču poražena od Makabija iz Haife ukupnim rezultatom 4:3. Samim tim, crveno-beli će igrati u drugom po kvalitetu takmičenju u EvropiLigi Evrope.

Žreb ta to takmičenje na programu je u petak od 13 časova, a već sada je poznato da će se Crvena zvezda naći u prvom šeširu. To znači da u grupnoj fazi neće moći da se sastanu sa najkvalitetnijim timovima poput Rome, Mančester junajteda, Arsenala, Lacija i Brage.

FOTO: Wikipedia

Još dva tima koja će se naći u 1. šeširu, biće poznata nakon preostalih mečeva kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu šampiona. Za nekoliko ekipa se takođe i dalje ne zna da li će igrati u 2. ili 3. šeširu.

U prvom ili drugom, u zavisnosti od rezultata, mogli bi da se nađu Fejenord ili Dinamo Kijev, dok za 2. ili 3. konkurišu Real Sosijedad, Karabag, Real Betis i Mitjiland.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

9 Komentara

  1. Svaka čast druže na razmišljanju! Ja sam zvezdaš ali mi ne može biti tamo neki inostrani klub draži od bilo kog našeg. Drugo, pobeda bilo kog našeg tima donosi bodove za Evropu. Pozdrav za sve normalne navijače!

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijam za Partizan, ali mi nije jasno zašto ljudi navijaju da Zvezda ispadne? Draže mi je da pobedni nas, Srpski klub, a ne neki tamo iz Izraela. U redu je da postoji rivalstvo, ali to neka bude u našoj ligi, a evropi treba da podržavamo jedni druge. Ne znam kako vam nije drago da na primer Zvezda igra ligu šampiona, dok sa druge strane Junajted i Arsenal igraju ligu evrope? Treba da budemo ponosni na svaki nas klub koji se takmiči u evropi, a u domaćem prvenstvu neka budemo rivali.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pravi fk ne izbegava nikog’, ne plasi se unapred ni jednog rivala, naprotiv…ALi, tako je to kada hoces ‘jaku Coor***VU’ bez jakog Partrizana!!! SAMO PARTIZAN SRBIJU SPASAVA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha auuuu druže više voliš da Zvezda izgubi nego tvoj mali da klub pobedi… Pa navijaj čoveče za Srbiju nije bitno ko igra ,važno je da naši klubovi pobedjuju u evropi, to ce olakšati tvom malom klubu da i on igra u evropi.. gledaj na sta ste vi spali kantaju vas ko kako stigne… svašta i od tebe i od tvojih komentara

      0
      0
      Odgovori
      • Pustite ovog jadnika. Raduje se što Zvezda ne igra ligu šampiona a dogodine Zvezda direktno ulazi u ligu šampiona a njegov mali klub ni u kvalifikacije za Ligu konferencija. Oni će se boriti za pley aut

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter