22
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆEVO EMOTIVNO IZLAGANJE: Postavlja se pitanje da li sam za klupu Zvezde – spreman sam da podnesem ostavku! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.22 u 00:04

Objasnio je mnoge stvari.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković, pričao je na konferenciji za medije, nakon susreta sa Makabijem, u odlučujućem meču za plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli će se naredne godine takmičiti u Ligu Evrope, pošto su remizirali sa Makabijem 2:2, pa su Izraelci slavil ukupnim rezultatom 4:3, a strateg srpskog šampiona, svestan je da se sada postavljaju mnoga pitanja, među kojima je i to da li je on za klupu Crvene zvezde.

– Bile su prinudne izmene. Imali smo problem pre utakmice sa Sanogom, pa smo uspeli nekako da zalečimo. Imali smo problem, znate i sami, da je Pešić preskočio jednu utakmicu u prvenstvu ima problema sa ložom. Rodić je bio rovit. Sad kad se ne napravi rezultat otvaraju se mnoga pitanja. Da li sam uopšte ja za klupu Zvezde, da li smo fizički spremni, da li dobro trčimo, da li dobro igramo, to su normalna pitanja koja ćemo dobijati. Ja sam rekao ako je ovo neuspeh, ja sam spreman da podnesem bilo kakve posledice, tako da nemam nikakav problem da bilo kakvu odluku kluba ili navijača prihvatim od srca zato što sam dao celog sebe, počeo je Stanković.

Na samom kraju, trener crveno-belih dobio je pitanje o Ohiju, kao i tome da li je postojala šansa da on uđe u igru.

– Verovatno je postojala šansa da dobije šansu. Ekipa Makabija je dosta pripremljena na tranziciju i polutranziciju, pogotovo kada imaju špica targeta kao što je Pijero. Videli ste koliko puta je uspeo da odigra prtoiv Milunovića i Dragovića, kada zadrži loptu i kada nadođu brzi igrači. U drugom poluvremenu smo mnogo pali, zaključio je Dejan Stanković.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

22 Komentara

  1. Rodić od početka nije u fit formi,a Pešić je po stilu igre drugi centafor a ne prvi i može da da maksimum u paru sa Ohijem ili Pavkovom ovako se često dešava dok igra sam da u pojedinim momentima fali centafor.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bilo ko da sjedi na klupi i prilagođava igru ekipe protivniku a ne igra svoju igru isto će završiti porazom.Zvezda je u Izraelu više igrala svoju igru nego u Beogradu !

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedan od najlepših autogolova! Šteta, a već su svi brojali pare koliko će zaraditi u ligi šampiona umesto da misle o onome što se dešava sada. Realno, po onome što su prikazali juče nisu zaslužili da prođu dalje. Sve kazniti!

    0
    0
    Odgovori
  4. Jesi, jesi za ‘klupu’, ALLI za OPTU ZE NICHKU, KAO I CELO SD KOM’ TRENUTNO PRIPADASH!!!
    PR AV DA ZA LEGENDARNOG PAVKOVA-„SVETA“ NOGA MU SE POZLATILA!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Stankovic nije trener za Zvezdu, a jos manje za Ligu sampiona. U obe utakmice ga je trener Makabija nadmudrio , manjajuci taktiku u poluvremenu prema igri Zvezde iz I-poluvremena. To mpr. Dtankovic nezna da radi. Mozemo puno o detaljima ali navescu samo jedan primer:
    U trenucima kada Makabi pocinje da dominira sredinom terena on izbacuje Kangu , koji je do data perfektno organizovao Zvezdinu igru.Od tog trenutka Zvezda nije postojala na terenu.
    2. Guranje Katajia na levo krilo jr pogresan potez.
    3. Bukari je svo vreme bio izolovan po desnoj strani.
    4. Ubacivanjem Pavkova kao klasicnog centarfora u trenucima kada je trebalo povezati redove na sredini tereba je pogredan potez.
    Itd., itd.,itd.,.
    SVE U SVEMU STANKOVIC NEZNA DA NAPRAVI TAKTIKU A JOS MANJE DA JE MENJA TOKOM IGRE.
    BIO DOBAR IFRAC ALI SLAB TRENER.
    MORAO BI BITI HITNO UDALJEN IZ ZVEZDE.

    0
    0
    Odgovori
  6. Nisam sinoc pratio utakmicu, pa sam pogledao jutros prvi clanak na tu temu. Moje iskrene cestitike ovom sajtu…sve ste napisali osim rezultata. Zaista treba biti oksimoron pa tako nesto uraditi. Jasno je sve iz clanka, ali ne mogu da verujem da niste napisali rezultat…

    0
    0
    Odgovori
  7. Stankovic ima bre laznu trenersku licencu. Izgleda kao preduzimac na gradjevini. Siba se po njonji, glumi da zna trenerski posao a prevodu je zasrao sve sto je mogao da zasere. Milojevicu molim te vrati se, ovaj tikvan je sve zasrao

    0
    0
    Odgovori
  8. Meni kao Grobaru je samo žao navijača,dosta njih je poteglo iz Banja Luke da podrži svoj tim…Tvoja sujeta i tvoji LIČNI problemi sa pojedinim igračima su krivi za ovakav rezultat ove dve tekme. Dok si ti na klupi – Zvezda LŠ vidjeti neće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter