2
Evrokupovi

FOTO: Miroslav Todorović

PARTIZAN OTPUTOVAO NA MALTU: Evo koga je sve Petrić poveo – nema opuštanja!

Objavljeno: 24.08.22 u 10:24

Sutra je na programu revanš.

Direktnim letom iz Beograda do Valete, fudbaleri Partizana su u 10:30 otputovali na revanš utakmicu plej-of faze Ligekonferencije, gde će odmeriti snage sa Hamrunom. Na aerodromu videli smo i Bibrasa Natha, koji je sreo mlade navijače Makabija.

Iako je rezultat u Beogradu bio u koristi Partizana (4:1), prvotimci se slažu da tokom utakmice nema opuštanja več da se mora fokusirano i odgovorno pristupiti meču sa ekipom Hamrun Spartans FK koja vodi u grupnu fazu Lige konferencije.

FOTO: Miroslav Todorović

Šef stručnog štaba, Gordan Petrić, na put je poveo 23 igrača.

Golmane Popovića, Stevanovića i Lukača, Živkovića, Staševića i Vujačića, Markovića, Saničanina, Ilića, Uroševića, Šehovića, Fejsu, Belića, Natha, Andradea,Terzića, Petkovića, Diabatea, Meniga, Jovića, Rikarda, Baždara i Vlahovića.

Konferencija za medije je zakazana za 18:30, u direktnom prenosu na jutjub kanalu PartizanBelgrade, nakon čega sledi trening u 19 časova.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Jbg..ovim rekreativcima na ceLu sa ODLAZECOM upr AVom samo SUPER DEKI ‘fali’ na deficitarnoy nam TRENERSKOJ „POZICIJI“ i to bi bio kompletan ugodjaj za VODJU..da.konacno zadovoljan ucinjenim…?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PRAVDA ZA GROBARE.. i PAVKOVA-LEGENDU..od juce.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter