0
Evrokupovi

FOTO: Instagram/Screenshot

MLADI IZRAELCI SRELI NATHA NA AERODROMU: Dobro su raspoloženi nakon pobede nad Zvezdom! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.22 u 09:34

Bili su oduševljeni.

Veliku većinu stadiona „Rajko Mitić“, sinoć su ispunili navijači Crvene zvezde ali, ne treba zaboraviti da su na meč došli i simpatizeri Makabija iz Haife iz Izraela. Oni su se trudili da budu što glasnija podrška svom timu, uprkos gromoglasnom navijanju srpskih navijača.

Nakon što je sudbina Zvezde jasna, od srpskih predstavnika u kvalifikacijama za evropska takmičenja, ostao je još Partizan. Crno-beli će se u četvrtak sastati sa Hamrunom na Malti, a iz prvog meča imaju ogromnu prednost od 4:1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Fudbaleri srpskog vicešampiona zaputili su se na Maltu, a tamo je jedan od najiskusnijih fudbalera Bibras Natho, sreo mlade navijače Makabija iz Haife, koji su očigledno krenuli nazad za Izrael.

Oni su ga zaustavili, a Natho je bio srećan, pa je sa dečacima porazgovarao, a na kraju je napravljeno i nekoliko slika. Mališani su bili oduševljeni, a mogli smo videti i osmeh na njihovim licima.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter