2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆ NEUTEŠAN, POSLAO BITNU PORUKU IGRAČIMA: Svi smo pogrešili – fudbal će se i dalje igrati! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.22 u 23:33

Nije mu bilo ni malo lako.

Nakon remija Crvene zvezde sa Makabijem (2:2), jasno je da će se crveno-beli nadmetati u Ligi Evrope, jer su poraženi ukupnim rezultatom 4:3 Medijima se nakon revanša plej-ofa za Ligu šampiona, obratio i trener domaćih Dejan Stanković, koji je istakao da je sada vrlo teško pričati i analizirati.

Da, teško je pričati i analizirati. Fudbal je nepredvidiv. Jednostavno, opet naše greške, svi smo pogrešili, svima nam je krivo i teško. Hvala navijačima što su nas podržavali. Preostaje nam da se sada borimo u našem prvenstvu i da igramo Ligu Evrope. Ostaje žal za plasmanom u Ligi šampiona.

FOTO: STARSPORT

Na pitanje da li je održao govor igračima, Stanković je istakao da nije i da je svi moraju biti jaki, kako bi nastavili dalje.

Nisam održao govor, rekao sam da život ide dalje i da će se fudbal igrati. Svima nam je teško i moramo biti jaki i da nastavimo dalje. Ostalo je još ciljeva da se ispuni i ostaje velika žal za propuštenom šansom, zaključio je Stanković.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

  1. ..tako’eee, kao i kLadza..sto ce se ‘iqrati’..daa…?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    Sto bi rekao BARD Ziva, 2-0 je najopasniji rezultat..pade..tiket…. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter