0
Evropske lige

Foto: Twitter/@juventusfc

ALEGRI KRITIKOVAO VLAHOVIĆA: Mora da bude malo mirniji kada mu dođe lopta! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.22 u 10:04

Juventus je u jučerašnjoj utakmici drugog kola Serije A, remizirao sa Sampdorijom bez pogodaka, a Masimilijano Alegri bio je razočaran zbog dva „prosuta“ boda.

Mogli smo videti sinoć Filipa Kostića u prvih 11, koji je zajedno sa Dušanom Vlahovićem napao Sampdoriju, međutim nisu crno-beli iz Torina uspeli da zatresu mrežu gola Sampdorije i kući se vratili sa samo jednim bodom.

Nakon „kiksa“ svoje prve utiske izneo je i šef stručnog štaba Stare dame.

„Imamo dva meča u kojima smo sačuvali mrežu ove sezne. Sampdorija je igrala odlično u prvom poluvremenu, mi smo imali veliku šansu na kraju ali ne smemo da odustanemo. To se desilo i protiv Sasuola, trčali smo unazad, šteta jer smo ispustili dva boda“ započeo je Masimilijano Alegri, a zatim je kritikovao srpskog reprezentativca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu. Dušan je bio bolji u drugom i samo mora da bude malo mirniji kada mu dođe lopta“ rekao je trener Juventusa, koji je istakao da njegovom timu fale Pol Pogba i Federiko Kijeza, a u njima vidi glavne adute za osvajanje Skudeta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter