0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

TRENER PARIŽANA IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: Sad igramo jedan za drugog! (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.22 u 09:25

Fudbaleri Pari Sen Žermana su slavili na gostovanju u Lilu sa ubedljivih 1:7 i tako pokazali svima da su sukobi u svlačionici Svetaca koji su se pominjali u medijima, iza njih, Mbape je postigao het-trik, Nejmar upisao dva gola i tri asistencije, a po pogotak su imali Mesi i Hakimi. Kristof Gotije, šef stručnog štaba aktuelnog prvaka Francuske, opravdano je zadovoljan, ali je i prokomentarisao pomenutu svađu.

Magičnu asistenciju Mesija pogledajte OVDE.

„Mbape se vratio posle povrede i trudimo se da pronađemo najbolju moguću ravnotežu. Leo, Kilijan i Nej su igrali ovako prošle sezone, ali u drugoj formaciji. Sada su igrali jedan za drugog – čak i kada je utakmica rešena, vraćali su se i radili zajedno. Uživao sam u njihovoj želji da igraju kolektivno“, rekao je Gotije i dodao:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Posle meča sa Monpeljeom sam pratio sve što se pisalo (svađa oko izvođenja penala), ali već na prvom treningu početkom nedelje osetio sam da je to iza nas. Bila je to savršena sedmica u smislu intenziteta i ponašanja ekipe. Čekao sam da vidim da li će savršena nedelja roditi i savršen meč. To se desilo.“

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter