1
Evropske lige

Screenshot: Twitter

OVO MOŽE SAMO MESI: U osmoj sekundi asistirao Mbapeu i pokazao da je klasa večna! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.22 u 22:31

Najbrži gol u dosadašnjem toku sezone, a verovatno i na kraju iste, postigao je Kilijan Mbape na fenomenalnu asistenciju Lionela Mesija.

Bio je Mesi jedan od najkritikovanijih fudbalera u sezoni za nama, jer je kao jedan od dva najveća fudbalera današnjice izabrao francusku ligu, dok je Ronaldo sa druge strane izabrao Premijer ligu.

Mnogi su ga kritikali kako se vuče na terenu i ne pruža partije na kakve je navikao ceo svet u dresu Barselone, pričali su da su ga godine stigle…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mesi je danas pokazao da njega i njegovu fudbalsku inteligenciju ne smemo nikad potcenjivati. Naime, kako su fudbaleri Paris Sen Žermena izveli loptu sa centra, Argentinac je odmah video Mbapea kako osvaja prostor, a onda je usledila teledirigovana lopta… Prelepo…

U toku su završni minuti utakmice, a PSŽ je razbio Lil na strani, trenutan rezultat glasi 7:1! Mbape je postigao het-trik, Nejmar je dva puta bio precizan, dok su po jednom pogađali Mesi i Hakimi. Jedini gol za Lil dao je Bamba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter