0
Evropske lige

FOTO: Juventus FC

SAMO BOD JUVENTUSU, POBEDA ROME ‘NA MIŠIĆE’: Neverovatna partija golmana Kremonezea! (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.22 u 23:49

Radu je mogao da bude apsolutni heroj večeri!

Fudbaleri Rome su na svom terenu dočekali ekipu Kremonezea u okviru 2. kola italijanske Serije A. Viđen je svega jedan pogodak na meču, što je zaista neverovatno jer je Roma imala 27 udaraca, od čega čak 12 u okvir gola. Radu je činio čuda na golu Kremonezea, ali je i on kapitulirao u jednom trenutku. Igrao se 67. minut kada je pogodak postigao engleski internacionalac Kris Smoling, na asistenciju Pelegrinija.

Na drugom meču u okviru Serije A snage su odmerile ekipe Sampdorije i Juventusa. U prvoj postavi ‘Stare dame’ našli su se Filip Kostić i Dušan Vlahović, dok je Sampdoriji meč počeo Filip Đuričić. Uspeli su gosti da povedu u 66. minutu preko Rabijoa na asistenciju Vlahovića, ali je VAR poništio taj pogodak, pa je velika borba nastavljena. Stvarali su šanse i jedni i drugi, ali su mreže mirovale, pa su ekipe podelile bodove.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter