1
Evropske lige

FOTO: Starsport

SALE NAJAVLJUJE BOLJE PARTIJE: Sutra ću biti stari Katai nadam se, bitno je samo da lopta pređe liniju! (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.22 u 12:25
Fudbaleri Crvene zvezde i Makabija u utorak od 21 čas igraju revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, a prvi meč u Izraelu dobio je tim iz Haife rezultatom 3:2, ništa što je nemoguće dostići za petostrukog uzastopnog prvaka Srbije. Uoči utakmice jedan od najboljih igrača Zvezde, Aleksandar Katai se obratio medijima.
Šta je popularni Deki rekao medijima, pročitajte OVDE.
– Marakana je prednost i mi se nećemo uplašiti pred našim navijačima. Očekujem pun stadion, maksimalnu podršku, a ostalo je na nama da uradimo na terenu i stignemo rezultat – počeo je Katai.
Veruje Katai sutra da će biti pravi.
– Nije sve bilo po planu kako smo zamišljali što se tiče rezultat, izuzev ove utakmice sa Makabijem. Do tada je bilo idealno, jer smo sve pobedili u prvenstvu i prošli Pjunik. Što se moje igre tiče, ona nije toliko bitna kada su rezultati tu, ali nadam se da ću sutra biti stari Katai. Znači nam Bukari, njegova brzina plaši protivnike. Zatvarali su našu levu stranu, ali smo i po desnom boku prilično opasni. 
Što raniji gol – to bolje, ali ne treba srljati, a da li Katai očekuje da mu Pešić vrati asistenciju…
– Kako god, samo da lopta pređe liniju i da se to desi što ranije, to bi nam odgovaralo. Idealan scenario bi bio da dođemo do rane prednosti, ali utakmica traje 90 minuta. I da damo gol u 90. minutu, idemo u produžetke.
Očekuje pune tribine Katai, i atmosferu za pamćenje.
– Drago nam je zbog interesovanja za utakmicu, a lepše je igrati pred punim stadionom nego kad dođe 10, 15 hiljada ljudi. Atmosfera će biti dobra, navijanje odlično, a želja svakog igrača je da igramo pred punim stadionom – podvukao je Katai.

0
0

1 Komentara

  1. Naravno da vam zatvaraju levu stranu kada ste tu najsporiji Ivanic,Katai i Rodic.Plus sto Ivanic i Katai dave loptu i sebicni.Brz bek treba i levo krilo.Katai za nasu ligu ok ali za Evropu mozda samo 45min Ivanic isto.Kraj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter