0
Evropske lige

FOTO: Man Utd FC

MANČESTER SLAVIO U NAJVEĆEM DERBIJU ENGLESKOG FUDBALA: Čarolija Sanča, pogodak Rašforda i drama nakon gola Salaha! (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.22 u 22:53

Više nego bitna pobeda Mančester junajteda! 

Mančester junajted je na svom Old Trafordu dočekao ekipu Liverpula u okviru 3. kola engleske Premijer lige. Utakmicu je posmatrao i Kazemiro, koji je danas stigao u Mančester, a kako su ga dočekali i šta je on rekao po dolasku na stadion, možete pročitati – OVDE!

Počeo je domaći tim dosta dobro večerašnju utakmicu, što je krunisano u 15. minutu susreta. Sjajna akcija, pas Elange za Sanča, koji fenomenalno zalama ‘pola odbrane’ Liverpula i loptu šalje u nebranjeni deo mreže.

Imali su ‘Crveni đavoli’ još jednu sjajnu priliku, ali je slobodan udarac Kristijana Eriksena nekako iz gola ‘izvadio’ fenomenalni Alison. Do kraja poluvremena Liverpul je imao nekoliko svojih prilika, ali je odbrana Mančester junajted, predvođena Alvarezom delovala vrlo sigurno, iako su gosti opasno pretili.

Imao je Liverpul početnu inicijativu na startu drugog poluvremena, što im nije donelo ništa konkretno. Mančester junajted je vrebao priliku iz kontre i dočekao je u 53. minutu, kada je Marsijal hirurški preciznim dodavanjem pronašao Rašforda, koji je uspeo da matira Alisona i podupla prednost svog tima.

Stvarali su prilike kako jedni, tako i drugi, igralo se sjajno na obe strane terena, ali niko nije mogao da pronađe pravi način da dovrši napad.

‘Zakuvalo se’ u 82. minutu susreta, kada je ispred gola Mančester junajteda fenomenalno reagovao Mohamed Salah. Uspeo je da savlada do tada neverovatnog Davida De Heu i tako dao nadu svojim navijačima da mogu do preokreta!

Mančester junajted – Liverpul 2:1

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter