0
Evropske lige

FOTO. Twitter/@ManCity

GVARDIOLA POTVRĐUJE ONO ŠTO SVI ZNAMO: Oni imaju sve, postaju najteži protivnik! (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.22 u 10:48

Susret 3. kola Premijer lige Engleske između Njukasla i Mančester sitija odigran je juče na Sent Džejms Parku. Svrake su uspele da pariraju aktuelnom šampionu države, a utakmica puna preokreta i golova, završena je rezultatom 3:3. Nakon meča Pep Gvardiola je konstatovao koliko je Njukasl napredovao.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

„Uradio je vrhunski posao. Vidite kako njegov tim napreduje. Njukasl ima sve – brzinu, kvalitet, a i fizički su jaki, teško je igrati ovde. Počeli smo dobro, ali je Njukasl bio tako agresivan, nismo imali kontrolu. Postaju jedan od najtežih protivnika. Opet, stvorili smo mnogo prilika, na kraju smo pokazali ko smo“, rekao je Gvardiola i dodao:

„Problem je ako se ne završi akcija, jer imaju Almirona i Sant-Maksimena za kontre. Trebalo je da budemo više u poslednjoj trećini, da imamo više dodavanja“.

Sa druge strane, Edi Hau bio je zadovoljan prikazanim.

„Nadam se da je ovo samo nagoveštaj budućnosti Njukasla. Pomalo smo razočarani što nismo pobedili, ali pozitivne stvari nadjačavaju negativne. Ovo je bila najbolja igra San Maksimana otkako sam menadžer. Bio je na električni pogon. Dao nam je sasvim drugu dimanziju. Izazov za njega je da to radi svake nedelje“, rekao je Hau.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter