0
Evrokupovi

Partizan v Hamrun during the UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2022/2023 Beograd, 18.08.2022. foto: Starsport.rs ©

TRENER HAMRUNA VERUJE U PROLAZ: Mogli smo dati više golova, nismo ih adekvatno kaznili!

Objavljeno: 19.08.22 u 10:14

Uspeo je Partizan da zabeleži prvi trijumf u Evropi i to na kakav način! Crno-beli su u Beogradu savladali malteški Hamrun sa 4:1 u plej-ofu za Ligu konferencija, a šef struke gostiju je nakon meča podelio svoje viđenje.

„Mi smo došli da igramo našu igru i uradimo najbolje što možemo, a rezultat u prvom poluvremenu bnije bio realan. Posle korner za nas gol za njih… Razlika u kvalitetu je pokazala, mi kada naprvimo grešku oni nas kazne, a mi njihove nismo. Samo jedan gol smo dali, mogli smo i više, ali nismo i idemo dalje da probamo da uradimo sve najbolje“, rekao je Branko Nešović.

VESTI O PARTIZANU:

Taktički je Petrić iznenadio kolegu sa Malte.

„Mislili smo da će igrati drugačije, a iznenadili nas i nisu jer smo igrali protiv ekipa u ovakvoj formaciji, nismo ih stavili u težu situaciju sa dva napadača pa smo to i promenili i sve bilo živahnije“, kaže trener Hamruna.

Da li u revanšu može biti bolje?

„Ja verujem i nadam se, a sad kako će biti videćemo“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter