0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

KLOP BESAN NA BIVŠEG FUDBALERA: Došlo mi je da ga zovem lično u programu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.22 u 15:21

Mančester junajted igra jako loše na startu ove sezone, trener Ten Hag je na meti žestokih kritika, a najskorije je imao od nekadašnjeg fudbalera Aston Vile, Gabrijela Agbonlahora, koji je sada analitičar. On je u jednoj emisiji rekao sledeće.

„Da sam u Junajtedu, posle ove utakmice bih razmišljao u stilu: ‘Znaš šta, Ten Hag, pakuj se’. Imao je pripreme, a startovali su sezonu očajno, na terenu kao da su stranci“.

NAJNOVIJE IZ PREMIJER LIGE:

Klop je žustro reagovao na ovakve komentare, što je i sam rekao.

„U tim trenucima zaboravljamo koliko je Brentford dobar. Ti njegovi komentari su bili toliko loši… Gabi… Izgubio je od nas 6:0 u mojoj prvoj godini ovde, ne sećam se baš da je on bio ‘čudovište u smislu mentaliteta’ na terenu. Ono što je on rekao u Junajtedu, malo mi je nedostajalo da pozovem i da mu kažem: ‘Potpuno si zaboravio da si bio igrač’. Neverovatno mi je to bilo… Ako bivši fudbaleri tako govore, šta onda očekivati od drugih… “, bio je ljut Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter