0
Košarka

Vasilije Micic Milos Teodosic Boban Marjnovic Nikola Kalinic Reprezentacija kosarka Srbija - Dominikanska Republika FIBA Olimpijski Kvalifikacioni Turnir Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 29.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KALINIĆ O ‘SLUČAJU TEODOSIĆ’: ‘On je naš drugar, kapiten, ali to je odluka nekoga ko je tu da odlučuje!’

Objavljeno: 19.08.22 u 16:21

Izneo je svoje mišljenje o celokupnoj situaciji!

Košarkašku javnost u Srbiji uzburkala je informacija da se na spiskus selektora Svetislava Pešića neće naći dugogodišnji kapiten – Miloš Teodosić. Brojna lica iz sveta košarke oglasila su se na tu temu, a po prvi put je otvoreno govorio i višegodišnji reprezentativac – Nikola Kalinić.

VESTI O REPREZENTACIJI SRBIJE:

‘On je naš drugar, kapiten. Sigurno da nam je bilo krivo i da smo bili tužni što neće biti sa nama za ovu reprezentativnu akciju, ali ako je to odluka nekog ko je postavljen tu da odlučuje… Šta da radimo, sigurno je da je Miloš ostavio izuzetan trag, 15 godina je igrao za reprezentaciju, ali mislim da je to sada već zatvorena tema i da su svi akteri tog događaja koji treba da pričaju o tome već sve ispričali. Šta da radimo, desilo se, da li je nekom krivo ili ne, sigurno postoje neke emocije, ali imamo utakmice i prvenstvo, okrećemo se budućnosti. Okrenuli smo novi list i gledamo ka napred.’ – reči su Kalinića u razgovoru za ‘Sportal’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter