FOTO: Torino FC
in ,

HRVAT ODUZEO TRAKU SRPSKOM REPREZENTATIVCU: ‘Plan je bio da se izvini i shvati svoju grešku!’

Nije dugo imao traku oko ruke!

Srpski internacionalac prethodne nedelje našao se u žiži javnosti kada je odlučio da ne ode sa ekipom na gostovanje Monci. Razlog je taj, što prema njegovom mišljenju Torino mu nije ponudio adekvatnu ponudu za produžetak ugovora. Hrvatski trener na klupi Torina rekao je da će Lukić biti deo tima, ali da neće biti kapiten:

‘Pošto je izbio incident, razgovarao sam sa predsednikom i dogovorili se koja linija ne sme da se pređe. Plan je bio da se Saša izvini i shvati grešku, što je i učinio u svlačionici. Dakle, Lukić će na narednoj utakmici biti sa nama, ali neće biti kapiten. Videćemo kako će se stvari odvijati u budućnosti.’ – reči su Jurića, koji je potom dodao i da će Vanja Milinković-Savić ostati na golu Torina i u narednom kolu:

‘Vanja Milinković-Savić je odlično branio protiv Monce, kao i na nekim mečevima tokom proleća. Odigrali smo baš ozbiljnu utakmicu u prvom kolu!’ – zaključio je hrvatski stručnjak.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

‘GLEDAO SAM SRBIJU I SLOVENIJU, NE ZNAM DA LI DA UŽIVAM ILI BUDEM DEPRESIVAN’: Iskusni stručnjak otvoreno o duelu koji je pratila cela Evropa!

PARTIZAN ‘ISPAO IZ TRKE’ – VOJVODINA DOVODI NAJVEĆU ‘BOMBU’ OVOG PRELAZNOG ROKA: Nekadašnji reprezentativac se ‘vraća kući’!