0
Evropske lige

Erling Haaland (L) and Sasa Lukic Srbija v Norveska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 02.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SAŠA LUKIĆ SE VRATIO U TIM: Izvinio se čitavoj ekipi – sada se pregovara oko novog ugovora!

Objavljeno: 16.08.22 u 19:44

Očekuje se nastavak pregovora.

Srpski reprezentativac Saša Lukić, nedavno je digao pobunu u Torinu, kada je odbio da igra u prvom kolu protiv Monce. Njegova ekipa je taj meč dobila, a prema navodima italijanskih medija, Lukić se sada izvinio timu i treneru i tako će se vratiti u trenažni proces.

Podsećamo, Lukić je bio ljut na upravu kluba zbog toga što mu nisu ponudili novi ugovor, a već je u fazi zasićenja, jer bordo dres nosi već 6 godina. Pošto uprava nije napravila prvi korak, to je odlučio da uradi bivši igrač Partizana, pa je tako popričao sa Igorom Jurićem, trenerom Torina i rekao mu da ne računa na njega i da želi da pređe u Romu.

U narednim danima se očekuje nastavak pregovora oko produžetka saradnje. Srpski fudbaler trenutno ima ugovor sa Torinom do leta 2024. godine i nema sumnje da će potencijalni novi biti finansijski znatno unosniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter