4
Evrokupovi

FOTO: @mhfootballclub

TRENER MAKABIJA PREPUN SAMOPOUZDANJA: Luda utakica, neverovatan tempo, izdigli smo se na impresivan način! (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.22 u 08:12

Crvena zvezda se sinoćsastala sa ekipom Makabija iz Haife, u okviru plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Aktuelni prvak Srbije prvi duel igra u Izraelu, dok će se revanš odigrati za nedelju dana na stadionu ‘Rajko Mitić’. Crvena zvezda je poražena sa 3:2. Nakon meča za medije je govorio i trener tima iz Haife, Barak Bahar.

„Iza nas je luda utakmica, sa preokretima i neverovatnim tempom. Igrači su pali s nogu. Želeli smo da četvrtim golom dodatno popravimo poziciju pred revanš, ali je bilo teško protiv vrlo dobrog rivala. Još teži deo zadatka nam preostaje, idemo na teško gostovanje kvalitetnom protivniku, ali sam optimista. Veoma sam ponosan na igrače. Srpski tim je preokrenuo rezultat iz dve situacije i to nas je srušilo, ali smo uspeli da se izdignemo u nastavku na impresivan način. Došli smo do situacije da mi preokrenemo rezultat i ostavimo impresivan utisak. Prešli smo pola puta i verujemo u ostvarenje sna koji mnogo želim“, rekao je strateg Makabi Haife.

Bahar je potom naglasio da njegov tim, za razliku od crveno-belih, neće imati vremena jer njihov me; prvenstva nije odlo\en.

„Imali smo već ovakvu situaciju ranije, da revanš dočekujemo uz prednost. Neophodno je da u drugoj utakmici čekamo svoje šanse i koristimo ih. Nažalost, između dve utakmice sa Zvezdom očekuje nas prvenstveni susret u subotu. Trebalo je da nam bude dozvoljeno da se na miru pripremamo za najvažniju utakmicu u istoriji kluba uopšte bitnoj za izraelski fudbal. Nerviraju me ljudi koji nisu razumeli to, nadam se da će svi igrači biti spremni za narednu utakmicu, imamo šest dana za oporavak, ali i let u Beograd pred nama“, kazao je trener Makabija.

0
0

4 Komentara

  1. Nadam se da ćemo im vratiti sa pirotehnikom kao i oni nama noć pred utakmicu moguće da je i to bio negativan faktor za takvu utakmicu iskreno se nadam

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter