1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PETRIĆ ZNA ŠTA TREBA PARTIZANU: Moramo da pobeđujemo, pojačanja će doneti pravu stvar!

Objavljeno: 18.08.22 u 23:17

Bio je zadovoljan nakon susreta.

Uspeo je Partizan da zabeleži prvi trijumf u Evropi i to na kakav način! Crno-beli su u Beogradu savladali malteški Hamrun sa 4:1 u plej-ofu za Ligu konferencija, a nakon meća, trener srpskog vicešampiona Gordan Petrić, istakao je da zna šta to treba njegovoj ekipi.

– Znam šta treba momcima, Partizan treba da igra takmičarski i uzima bodove i pobeđuje. Ne znam da li je ovo zadovoljavajuća igra, ali znam da Partizan mora da pobeđuje, počeo je strateg crno-belih.

Nisu Maltežani očekivali formaciju 3-4-3, a Petrić je na nedavnoj konferenciji napomenuo da ne odaje tajne.

– To u šali dosta kažem, ali je istina. Momci su uradili ono što smo tražili od njih, a voleo bih da vidim mirnoću u pojedinim trenucima, a to će doći postepeno, pojačanja koja dolaze će to i doneti. Momcima sve čestitke, igraju za sebe, svoje porodice i sve nas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Primio je Partizan jedan gol, ali je uspeo da utakmicu uspešno privede kraju.

– Bilo je tu stvari koje smo slabije radili i mogli da budemo kažnjeni, a nekako morate da primite gol. Igrači moraju da se spreme za četvrtak i ovo mora da bude rutina za Partizan, zaključio je Gordan Petrić.

0
0

1 Komentara

  1. Imali smo priliku da vidimo da ovde fali malo više od dva igrača, + dva zadnja, i da najmanje jedan može da poskoči, ,,,+ ozbiljan golman koji ne spušta loptu protivnićkom igraču na nogu,,,,+++

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter