0
Košarka

Slovenija - Srbija, Prijateljska KSS, 17.8.2022. Ljublljana, Slovenia photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAKO SAČUVATI NIKOLU JOKIĆA? Amerikanac kaže da ne možete nikako!

Objavljeno: 18.08.22 u 10:45

Slovenija i Srbija su u Stožicama u prijateljskom meču igrali reprizu finala Evrobasketa od pre pet godina, a ishod je bio identičan.U meču koji je odisao kvalitetom i sjajnom košarkom, ipak su slavili domaći nakon produžetaka rezultatom 97:92. Amerikanac koji nastupa za Sloveniju, Majk Tobi, igrao je protiv dvostrukog MVP-ja najjače lige sveta, Nikole Jokića, pa shodno tome ima samo reči hvale.

On je sa razlogom to što jeste u NBA ligi. Vrlo je teško zaustaviti ga. Uostalom imao sam pet faulova, moram da poradim na tome. Ovo je bila odlična prilika da vidim kako mogu da se nosim sa igračem tog kalibra. Neverovatno je kakako donosi odluke, uvek su pametne i kvalitetne. To je ono što sam primetio. Što se mene tiče, nastaviću da radim i pomažem ekipi da dođe do pobede„.

Luka Dončić je ipak izašao kao pobednik.

Luka je uvek sjajan, samo je to ponovo pokazao„.

Potom o planovima za Evrobasket.

Radimo kao ekipa svakog dana, pokušavamo da budemo što bolji, da se spremimo za Evropsko prvenstvo. Jasno je da će biti mnogo jakih ekipa, izuzetna je čast za mene što ću biti deo tako nečega. Daću sve od sebe da pomognem na parketu kako bismo ostvarivali pobede„, zaključio je centar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter