0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GAĆINOVIĆ: ‘Euforiju smo sklonil u ćošak! Imamo imperativ da se predstavimo u pravom svetlu!’

Objavljeno: 18.08.22 u 19:37

Trener Pazaraca je optimista pred novi duel!

U okviru 7. kola Mozzart bet Superlige Srbije, fudbaleri Novog Pazara dočekuju Napredak. Utakmica je na programu u petak, sa početkom od 20 časova na ‘Džaizkoin areni’ bez prisustva navijača. Dan uoči utakmice, na konferenciji za medije, novinarima se obratio šef struke Novog Pazara – Vladimir Gaćinović.

-Ne stavljamo pritisak pred igrače, ali postoji neki imperativ jer moramo da se predstavimo u pravom svetlu. Dobro smo radili tokom sedmice i u dobrom raspoloženju. Sklonili smo euforiju u ćošak jer nije dobar saveznik – istakao je iskusni stručnjak i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

-Napredak je odlična ekipa, ali svesni smo svojih kvaliteta i mogućnosti. Tako ćemo i da se postavimo. Optimista sam. Izlazimo u punom ritmu, maksimalno pripravni, ozbiljni, koncentrisani i disciplinovani, kakvi smo bili i u prethodnih šest kola – kazao je Gaćinović na konferenciji za medije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter