0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FEJSA I UROŠEVIĆ ZADOVOLJNI NAKON TRIJUMFA: Još nismo na željenom nivou – rezultat je veliki!

Objavljeno: 18.08.22 u 23:58

Očekuju seriju dobrih rezultata.

Nakon pobede Partizana nad Hamrunom sa 4:1 u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, medijima su se obratili Ljubomir Fejsa i Slobodan Urošević. Fejsa je istakao da je rezultat veliki, ali da nije bilo lako i da je cela ekipa pružila mnogo toga na terenu.

– Da, rezultat je veliki, ali cela ekipa je pružila mnogo toga na terenu. Nije bilo lako, dobro je što smo pobedili sa tri gola razlike, imamo još jednu utakmicu, da se odmorimo do sledećeg meča i da pobedimo tamo, počeo je Fejsa i dodao:

Patrick Andrade (R) scores the goal
Partizan v Hamrun during the UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2022/2023
Beograd, 18.08.2022.
foto: Starsport.rs ©

– Svaka pobeda je dobra, za nas je jako bitna, podrška koja je danas bila fenomenalna, tako da se nadam da ćemo nastaviti u ovakvom ritmom.

Sa rečima Fejse, usaglasio se i Urošević, koji je dodao i da ekipa mora da drži koncentraciju svih 90 minuta. Takođe, fudbaler Partizana je rekao da ekipa još uvek nije na željenom nivou, ali da će se potruditi da navijačima pruže pobede.

– Rezultat bi rekao da je bila lakša utakmica, ali nije, svi znaju koliko smo napora uložili u ovo, mislim da posle nekog vremena, posle neke lošije igre, da smo konačno otvorili dobro utakmicu i krenuli dobro. Imali smo na trenutke neke padove i taj gol posle prekida, moraćemo da poradimo na tome ako hoćemo da budemo pravi, moramo da držimo koncentraciju svih 90 minuta, počeo je Urošević i dodao:

Partizan v Hamrun during the UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2022/2023
Beograd, 18.08.2022.
foto: Starsport.rs ©

– Uvek ima prostora za napredak, mi nismo još na željenom nivou na kom bi trebali da budemo. Nadam se da je ovo prva od onih utakmica koje ćemo krenuti i završiti dobro i da ćemo pružiti navijačima i svima ono što zaslužuju da gledaju i ono što Partizan zaslužuje kao klub, a to su pobede.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter