0
F1

FOTO: Twitter/@F1

TOTO VOLF PODBADA MANČESTER JUNAJTED: Ne smemo kao oni, uživam u trenutnim neuspesima!

Objavljeno: 17.08.22 u 17:11

Prvi čovek Mercedesa, najdominantnije ekipe u istoriji Formule 1, Toto Volf, ove sezone nema baš najsjaniju situaciju. Ipak, posle neviđene dominacije najboljeg vozača svih vremena Luisa Hamiltona, kao i celokupnog tima koji je uzeo osam vezanih titula, drugu sezonu uzastopno će ostati bez tog priznanja. Nemac je pronašao vezu uzmeđu uspeha i pada, na primeru Mančester junajteda:

„Proučavao sam zašto velike ekipe nisu u stanju da ponavljaju uspjehe nakon godina dominacije, posebno na primeru Mančester Junajteda pod vođstvom Fergusona. U našem slučaju, ni jedna ekipe nije povezala osam uzastopnih titula kao što je to učinio Mercedes, i postoji dobar razlog tih uspeha, a najvažniji faktor je – čovek,“ rekao je Volf i nastavio:

„Ljudi postanu presigurni u ono što rade, posebno kada nižu odlične rezultate. Počinju sa razmišljanjem kako su nepobedivi, umesto da nastave da napreduju i traže načine kako konstantno da poboljšavaju rezultate.”

Daleko su Nemci od vrha ove godine.

„Iskreno, nekako uživam što stvari u ovom trenutku ne idu u najboljem smeru za nas, razlog tome jeste što je to baza za dugoročni uspeh,“ istakao je šef Mercedesa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter