0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo reacts Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RONALDO OBJAVIO DA ĆE CEO SVET SAZNATI ISTINU: Sakupljam dokaze mesecima, uskoro ću reći sve!

Objavljeno: 17.08.22 u 14:25

Ogorčen je natpisima medija.

Velika nepoznanica bila je status Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu. Mnogi mediji, selili su ga u druge ekipe, a jedan od najboljih fudbalera svih vremena, istakao je da će uskoro objaviti istinu o svemu.

Saznaćete istinu u intervjuu koji ću dati za nekoliko nedelja. Tamo ću reći sve. Mediji govore laži. Imam svesku u koju poslednjih meseci sakupljam dokaze o tome. Od 100 vesti koje sam video, samo je u pet bilo tačnih tvrdnji. Možete li to da zamislite, napisao je Ronaldo.

Nakon što je protekle sezone Junajted osvojio 6. mesto na tabeli Premijer lige, britanski mediji su preneli da Ronaldo želi da igra u timu koji je u Ligi šampiona. Svemu tome u prilog, išla su i nagađanja da je Portugalac nezadovoljan transfer politikom kluba.

Ipak, iako je propustio jedan deo priprema, Ronaldo je zaigra o prva dva ovosezonska meča, u kojima je Junajted doživeo oba poraza.

Da li će Partizan proći u Ligu konferencija?
  • Da (66%, 514 Glasova)
  • Ne (34%, 269 Glasova)

Ukupno glasalo: 783

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter