0
Košarka

Svetislav Pesic Kosarka reprezentacija Srbije KSS, Kosarkaski Savez Srbije trening i konferencija za medije, Stara Pazova 3.8.2022. Aug. 3. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ORLOVI ODRADILI TRENING U SLOVENIJI: Sutra nas očekuje spektakl – Jokić protiv Dončića! (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.22 u 21:58

Trenirali su u Stožicama.

Košarkaška reprezentacija Srbije je nakon prvog dela priprema otputovala u Sloveniju, gde će u sredu odigrati prijateljsku utakmicu sa domaćom selekcijom. Orlovi su u dvorani Stožice odradili prvi trening, a ako je suditi po snimku koji je objavio KSS, igrači su sjajno raspoloženi pred ovaj duel.

Sutra od 20:15 reprezentacija 🇷🇸 Srbije igra protiv 🇸🇮 Slovenije u dvorani „Stožice“.

🏀🦅 „Orlovi“ se večeras pripremaju za prvu javnu utakmicu u sklopu priprema!#FIBAWC #KSS #WinForSrbija #EuroBasket pic.twitter.com/Ofq0NQLxRi

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) August 16, 2022

Nakon ovog susreta, Srbija će igrati takođe pripremni turnir u Nemačkoj, gde če se prvo sastati protiv Italije. U zavisnosti od tog duela, drugog dana takmičenja, igraće sa jednom od selekcija Nemačke ili Češke.


Svetislav Pešić
Zašto je otpisao Teodosića?

Prvi izuzetno važan datum je upravo 25. avgust kada će Srbija u Štark Areni dočekati selekciju Grčke. Grci igraju u punom sastavu, predvođeni Janisom Adetokumbom, kao i mnoštvom fantastičkih evroligaških igrača, ali je zato na drugoj strani neka nova reprezentacija Srbije, na čelu sa Nikolom Jokićem i Vasilijem Micićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter