0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

NE TERAJU SAMO GROBARI UPRAVU: Novi protest navijača Mančestera protiv uprave!

Objavljeno: 16.08.22 u 11:56

Mančester junajted se blago rečeno muči na startu nove sezone, a poniženje u Londonu protiv Brentforda dovelo je do novog revolta navijača. Jedna od najpoznatijih grupa tog kluba „The 1958“ najavila je oštre proteste pred meč sa, možda i najvećim rivalom Crvenih đavola, Liverpulom, koji je na programu narednog vikenda.

„Za meč sa Liverpulom planiramo protest za one koji žele da nam se pridruže. U znak podrške onima koji idu i onima koji ne idu na meč, kao i onima koji će doputovati na utakmicu želimo da pokažemo koliko su navijači izgubili vezu sa vlasnicima“, najavljuje grupa u saopštenju, pa potom nastavlja:

Sve ideje su dobrodošle, pozivamo sve koji imaju neke planove da nam se jave da im pružimo pomoć, savet… Svi smo na istoj strani i to je ono što je najvažnije. Ovo je rat, ne obična bitka. Budite spremni. Riba smrdi od glave“, poručila je ova grupa na svom sajtu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter