0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

MIRKO IVANIĆ KRALJ ASISTENCIJA: Fali mu još jedna da izjendači učinak iz prošle sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 16:26

Crvena zvezda igra najlepši fudbal u 21. veku, a jedan od najboljih fudbalera, svakako je momak iz Bačkog Jarka.

Pisalo se u prethodnim danima da je Ivanić neizvestan za put u Izrael, a to bi bio jedan od najvećih pehova za tim Dejana Stankovića, jer Zvezdina „četvorka“ igra kao u transu!

Pre dolaska Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde, Ivanić je bio neprepoznatljiv, ali u većini slučajeva nije igrao na svojoj primarnoj poziciji. Legenda crveno-belih mu je dala slobodu u igri, a bivši reprezentativac Crne Gore uzvratio na pravi način i postao jedan od najboljih fudbalera šampiona Srbije.

Nedavno je postigao i 50. pogodak u crveno-belom dresu, ali ono što radi na početku ove sezone, čini se da niko pre njega nije uspevao. Naime, Mirko Ivanić je na šest mečeva u svim takmičenjima (nije putovao u Jermeniju) od starta sezone namestio čak 9 pogodaka svojim saigračima. Na jučerašnjem meču protiv Voždovca je upisao het-trik što se asistencija tiče, a partiju je krunisao i pogotkom. Koliko je ovaj podatak fascinantan, govori to da je Ivanić u celoj prošloj sezoni u svim takmičenjima upisao 10 asistencija, a što se Superlige Srbije tiče, već je nadmašio broj nameštenih golova iz sezone za nama. Na 5 utakmica Mozzart bet Superlige Srbije ima čak 8 asistencija, dok je prošle sezone na 30 imao 7!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter