0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

VELIKI BROJ JUBILEJA NA MARAKANI: Ivanić protiv Radnika postigao 50. gol za Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 13:21

Mirko Ivanić imao je trnovit put u Crvenoj zvezdi, bio je neizostavan na meti kritika prvih godinu dana, a onda je doživeo potpuni preporod.

Dakle, sinoć smo videli 200. meč Milana Rodića, 97. utakmicu u nizu bez poraza Zvezde na Marakani u domaćem prvenstvu, a događaj je uveličao i Mirko Ivanić koji se po 50. put upisao u strelce u crveno-belom dresu.

Mirko Ivanić je na Marakanu stigao na polusezoni 2018/19 kao veliko pojačanje, međutim, dugo se tražio, a onda i potpuno procvetao dolaskom Dejana Stankovića na čelo stručnog štaba. Odigrao je preko 150 mečeva za Zvezdu, a od sinoć je vlasnik i 50 golova. Dugo je stajao na 49 pogodaka, a onda je usledio i niz neiskorišćenih prilika, počev od finala Kupa, pa do gostovanja u Lučanima protiv Mladosti, ali nije ni tada mirovao povičeni momak iz Bačkog Jarka, jer je trenutno najbolji asistent Superlige Srbije sa 5 asistencija u prva četiri kola. Zvezdaši će večno pamtiti njegove pogotke protiv Partizana, Ludogoreca, Rendžersa…

Pored popularnog Miće, brojku od 50 golova od aktuelnih igrača Crvene zvezde, prebacilo je još svega 3 fudbalera. Aleksandar Katai je neprikosnoven sa 85 golova i 10. je najbolji strelac u istoriji kluba sa Marakane, sledi El Fardu Ben sa 83, kao i Milan Pavkov sa 58 golova u crveno-belom dresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter