0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

STRAŠNO: Navijači Partizana pisali uvredljive poruke ženi kapitena crno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.22 u 09:47

Definitivno mračan period za klub iz Humske, ali porazi su sastavni deo igre, kada vidite poruke koje je primila žena Slobodana Uroševića, neće vam biti sve jedno.

Posle svega što se desilo u četvrtak veče, prvo ispadanje od AEK-a, zatim napad na igrače od strane navijača, a onda i saopštenje iz Partizana, kada su ispred saigrača stali upravo Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović.

Ipak, ni to nije bilo dosta, pa je pretnje od internet „huligana“ dobila Iva Urošević, supruga kapitena Partizana. Ona je navodno napadnuta i na stadionu, zbog činjenice da se porodica Urošević privatno druži sa porodicama iz tabora crveno-belih, odnosno sa porodicama Borjan i Gobeljić.

– Ponosna sam na tebe i na to što si moj. Najmračnije je pred svitanje, drži me za ruku, pobedićemo sve – napisala je Iva uz fotografiju na kojoj je sa svojim suprugom, a onda pokazala i uvrede koje je dobila.

– Je*** ti on majku i tatu i sve po redu ku***. Je*** ti i pokojnu babu. Mrš k*** iz Partizana, i ti i on – napisao je jedan od njih.

Screenshot: Instagram.com/iva_______________/

Objavila je poruke i od drugog internet „huligana“ koji joj je poručio da se zajedno sa mužem „gubi“ iz Partizana, a zatim je i pozvao.

-Sva sreća pa sam ja jedna voljena i maksimalno zaštićena osoba, pa me ovakve stvari ne mogu pogoditi previše, ali na ovo ne treba da se ćuti. Ovakve osobe treba pokazati javno. Nemate pravo da ovo radite, iako vam se čini, pošto u ovoj zemlji zakona nema, nemate pravo – napisala je Iva, a zatim pomenula navijače koji pružaju iskrenu podršku igračima Partizana.

– Ne želim da previše pažnje poklonim onoj manjini koja zadaje udarce ispod pojasa, već da zahvalim svim divnim ljudima i pravim navijačima, koji nam već četiri i po godine pružaju podršku kakvu svaki sportista priželjkuje! Hvala na lepim rečima, bodrenju i hvala na podršci onda kada je bila najpotrebnija – poručila je jedna od najlepših žena domaćih fudbalera, Iva Urošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter