3
Domaći fudbal

Foto: Starsport

OGLASILI SE IZ PARTIZANA: Saopštenje nakon katastrofe!

Objavljeno: 12.08.22 u 11:08

Nakon ispadanja od AEK-a iz Larnake, haosa na stadionu i smene Ilije Stolice, oglasili su se igrači Partizana.

Naime, ispred celog tima, stali su kapiten, Slobodan Urošević, kao i golman, Nemanja Stevanović, koji tvrde da mediji pišu neistine o dešavanjima nakon utakmice i brane svoje navijače.

„Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani  dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu.
0
0

3 Komentara

  1. ..ok…ali mi iskreni navijaci FKP ocekujemo KRATKO saopstenje uprAVe, tj. da su podneli ODMAH-NEOPOZIVU OSTAVKU..i SAMO na taj nacin se nece ‘NARUSITI ATMOSFERA’, kako u klubi, oko kluba i posebno sa NAVIJACIMA-PRAVIM I DO KOSKE ODANIM SVOM VOLJENOM KLUBU=GROBARIMA!!! OSTAVKAAAA…NEOPOZIVAAA….ODMAH..!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter