1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TSC STIŽE U KRUŠEVAC: Lazetić poziva na oprez pred ‘vruće’ gostovanje Napretku!

Objavljeno: 12.08.22 u 12:24

Šef struke ekipe iz Bačke Topole imao je samo reči hvale za svog kolegu Đorđevića!

Fudbaleri TSC-a u subotu, 13. avgusta od 19h, gostuju u Kruševcu, ekipi Napretka u 6. kolu Mozzart bet Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba TSC-a  Žarko Lazetić je izjavio da ima veliko poštovanje prema Napretku, velikom i dobro organizovanom kubu, kao i prema Kruševcu koji je pravi fudbalski grad.

-Gostovanja u Kruševcu su uvek vruća. Imaju izvanrednog trenera koji forsira agresivan fudbal i očekujem zahtevnu i kvalitetnu utakmicu protiv jakog protivnika – rekao je Lazetić i dodao:

-Posle šokantnog poraza u prošlom kolu, presabrali smo se tokom ove nedelje. Igrači su na treninzima pokazali dobru reakciju i mislim da jedan poraz, koji je po meni potpuno nezaslužen, ne bi trebalo da nas remeti. Nema mnogo stvari koje treba da uradimo, osim da stvaramo šanse
i postignemo gol, što u fudbalu i jeste najteže.

Lazetić je dodao da je predstojeća utakmica važna za obe ekipe i da će teren pokazati koliko su plavo-beli spremni da odgovore na igru protivnika.

Odbrambeni igrač Nemanja Stojić je istakao da se nada da će ekipa TSC-a u meč ući kako treba i odigrati ga dobro.

-Sigurno nas očekuje težak i veoma zahtevan meč. Protivnik ima kvalitetan tim i dobrog trenera
koji zna da namesti i motiviše ekipu. Biće teško igrati u subotu, ali naravno sve je na nama. Ako
mi budemo oni pravi, ako budemo ušli u utakmicu kao protiv Pazara sa mnogo šansi, ali onih
koje ćemo iskoristiti, mislim da ne treba da dovodimo u pitanje dobar rezultat – rekao je Stojić.

Utakmica 6. kola, Napredak  – TSC, igra se  u subotu, 13. avgusta od 19h u Kruševcu, a prenos
je obezbeđen na kanalu Arena Sport 4. TSC trenutno zauzima 5. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 8 bodova.  Protivnik TSC u ovom kolu, Napredak je poslednji 16. na tabeli sa 1. osvojenim bodom.

0
0

1 Komentara

  1. Za koga navijas Djordje ko ti daje novac za to sto pises kako to zvezda nikad domintnika a igraca nije prodala od grujica?Sram te bilo da li sebe smatras novinarom sportskim ili navijacem?zbog takvih kao ti u zemlji Srbiji su Piksi i Zoc najomrzenije sportske licnosti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter