4
Domaći fudbal

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OSTOJA MIJAILOVIĆ ‘UDARIO’ NA FK PARTIZAN: Prozivke kakve niko nije očekivao!

Objavljeno: 12.08.22 u 22:30

‘Peckanje’ unutar sportskog društva.

Fudbaleri Partizana juče su eliminisani od strane kiparskog AEK-a iz Larnake ukupnim rezultatom 3:4. Nakon meča smenjen je trener Ilija Stolica, a navijači na stadionu su veći deo susreta proveli u pevanju pesama protiv aktuelne uprave Partizana. Dan nakon ‘debakla’, oglasio se prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan – Ostoja Mijailović, koji odlučio da pecne ‘Grobare’, ali i fudbalski sektor.

FOTO: Starsport

‘Mislim da smo jedini košarkaški klub na svetu koji se nalazi u okviru sportskog društva, a da ima više publike od fudbalskog kluba.’ – rekao je Ostoja, a prenosi Objektiv.

0
0

4 Komentara

  1. Samo Ostoja unutar JSD Partizan moze da smeni Vucelica i zato mu treba podrska svih nas partizanovaca a sto se tice brojcano vece gledanosti kosarkasa u odnosu na fudbalere to vec traje skoro dve decenije.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..ti zato sigurno nisi zasluzan, KKP je INSTITUCIJA bio i pre tebe, a i posle..tebe!!!
    PS..samo se ti nemoj ‘sekirati’ za fudbalsku sekciju SDP-FKP, znamo MI GROBARI za mnogo bolja resenja, npr Misko Popovic Fratello u tandemu sa Pedjom Mijatovicem!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter