1
Evrokupovi

FOTO: Starsport

KRAJ ZA PARTIZAN U LIGI EVROPE VEĆ NA PRVOJ PREPRECI: Crno-beli dva puta vodili i dopustili rivalu da se vrati u meč! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 22:53

Partizan aliminisan je od strane AEK iz Larnake u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pa nije uspeo da nadoknadi zaostatak od jednog gola jer su na Kipru poraženi rezultatom 2:1. Meč je završen nerešenim rezultatom 2:2, što je gostima bilo sasvim dovoljno za prolaz.

Imao je Partizan inicijativu od samog starta, ali najvažniji momenat se desio sredinom prvog dela. U 23. minutu Rikardo Gomeš je pobegao odbrani rivala, i na savršeno dodavanje saigrača ostao hladan u situaciji jedan na jedan i matirao golmana gostiju.

Do kraja poluvremena nije bilo previše ritma, i gotovo nikakva prava šansa nije viđena osim pogotka napadača Partizana. 

U nastavku je potpuno suprotna slika i otkrio se veliki broj mana u igri Partizana. Kiprani su izjednačili najpre u petom minutu nastavka preko Adama Đurča zbog koga je Svetozar Marković zatresao svoju mrežu. Prednost na stranu crno-belih vratio je Rikardo, ali par minuta kasnije Partizan ponovo prima gol i gubi prednost još jednom na utakmici, strelac je bio Faraž. Do kraja Partizan je pokušavao da dođe do produžetaka, ali nije uspeo.

Kako su Grobari pre početka meča terali upravu možete pogledati OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. Svi napori da se FK Partizan sroza do nule su urodili plodom. Svi znamo ko su za to zaslužni, neću ih imenovati. Ali ništa dobro ovo neće doneti srpskom fudbalu. Živi bili pa videli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter