2
Domaći fudbal

Foto: Starsport

IZBEZUMLJENA CRNO-BELA LOŽA: Davno nismo videli ovakve izraze lica u Humskoj! (FOTO)

Objavljeno: 12.08.22 u 09:51

Deluje da nikada nije bila gora situacija na stadionu Partizana, posle prva četiri kola zaustaju čak 4 boda od Zvezde, a sinoć su ispali od AEK Larnake u trećem kolu kvalifikacija za LE.

Navijači su nezadovoljni Upravom, sa druge strane Uprava je nezadovoljna Stolicom, koji je sinoć i dobio otkaz, ali nije bila u stanju da reši njegovo pitanje pre evropskog dvomeča. Sve ovo govori da su crno-beli u opštem rasulu i nešto mora pod hitno da se desi, kako bi se Partizan spasao.

O tom rasulu govore i nemili događaji koji su se sinoć događali u Humskoj između igrača i navijača, kao i izrazi lica kompletne Uprave kluba kojoj se crno piše…

Foto: Starsport
0
0

2 Komentara

  1. Ko još može da gleda i da se zanima za srpski fudbal i klubove. Sveprisutnost kriminalaca kako u rukovodstvima tako i na tribinama je srozalo ovo nešto što se zove srpski fudbal, tako da tu nema šta da se gleda. A timovi su skrpljeni trećerazrednim likovima koji trče za loptom. Ovo sve treba ukinuti.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Savrsen trenutak“ za TOTALNI RESET FKP!!! Umesto dosadasnje uprAVe dovesti Miska Popovica Fratella, Pedju Mijatovica i Ivana Golca, Savu Milosevica i Veljka Paunovica i to bi bilo to..otprilike!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter