0
Domaći fudbal

FOTO: Napredak Kruševac

VELIKO POJAČANJE U KRUŠEVCU: Nekadašnji napadač Partizana stigao u Napredak! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 14:24

Prave ozbiljan tim!

Napredak iz Kruševca danas je ozvaničio saradnju sa iskusnim napadačem Bojanom Matićem. On ima 30 godina, a ovdašnja publika ga pamti po fenomenalnim partijama pre svega u dresu Vojvodine. Tokom svoje karijere nastupao je za nekolicinu timova, među kojima su Partizan, Atromitos, Seul i brojni drugi.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Zlatibor v Partizan
Bojan Matic (C) postize gol koji je ponisten greskom sudije
Uzice, 20.09.2020
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Bilo je, naravno, i drugih ponuda, iz naše lige, ali i iz inostranstva, ipak, odlučio sam da ostanem u Srbiji i izabrao Napredak. Došao sam na poziv trenera Đorđevića i čelnih ljudi kluba. Ciljevi nam se poklapaju, kao i želja za uspehom. Meni posebno znači kad neko ceni moje fudbalske kvalitete, a to sam od početka pregovora s Napretkom osetio i to je, uz pozitivnu energiju koju osećam od prvog dana, još jedan od razloga zbog kojeg sam došao.’ – rekao je Bojan po dolasku u Kruševac i odmah potom dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Napredak Kruševac (@napredak.official)

‘Ekipu sam gledao u prethodnim utakmicama, mislim da sreća nije bila na našoj strani i da kao tim zaslužujemo mnogo više bodova. Znam da će se to promeniti u narednim mečevima i da će Napredak da se vrati na pravi kolosek. Imamo dobru ekipu i možemo mnogo, to ćemo i dokazati. Uvek sam imao visoke ciljeve, priželjkujem gornji deo tabele na kraju sezone, klub zaslužuje vrh, što nam i jeste cilj.’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter