0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

NAPREDAK PREDSTAVIO POJAČANJE NA DO SAD NEVIĐEN NAČIN: Veliki brat u Kruševcu – pod Bagdalom svi ko jedan! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 08:19

Pomerili su sve granice.

Marketing je u sportu jedna od najbitnijih stvari, a to su brzo shvatili u Kruševcu, pa je Napredak na fantastičan način predstavio novo pojačanje. Dres ekipe iz Kruševca zadužio je 31-godišnji fudbaler Nebojša Bastajić, a na zvaničnom profilu ove ekipe, objavljen je nesvakidašnji video.

Naime, u pitanju je scena iz „Velikog brata“, gde svevideće oko intervjuiše novog igrača Napretka.

Zdravo Nebojša. Dobrodošao u FK Napredak. U ovoj rundi imaćeš priliku da braniš boje kluba iz Lazarevog grada. Da li si spreman, upitao ga je Veliki brat, na šta je Bastajić odgovorio:

– Biće mi zadovoljstvo, spreman sam.

Nebojša molim te kaži tajnu lozinku, glasilo je novo pitanje Velikog brata.

– Pod Bagdalom svi k’o jedan, bio je jasan Bastajić.

Nebojša Bastajić je svoju karijeru počeo u rodnoj Mladosti iz Kupinova, gde ga je 2011. godine primetio Voždovac. Potom je nastupao za Srem iz Jakova, Vatanijakos, Budućnost Dobanovce, Bežaniju, Smederevo, Bangkok, da bi 2018. pojačao TSC.

Naredne godine, prešao je u Inđiju gde se zadržao 2 sezone i na 75 mečeva zabeležio je 16 golova, što ga je preporučilo dalje u Vojvodinu i sada u Napredak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter