0
Evropske lige

Dusan Tadic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DUŠANU TADIĆU ZAVIJENA RUKA NAKON SUKOBA SA LOPOVIMA: Srbin je od tada odigrao već dva meča! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.22 u 09:33

Srećom je sve dobro prošlo.

Kao što smo ranije preneli, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, napadnut je pre nekoliko dana ispred svoje kuće u Amsterdamu. Prema navodima holandskih medija, lopovi su želeli da mu ukradu sat, ali se nisu dobro proveli, pošto se Srbin uspešno odbranio.

Tom prilikom, Tadić je samo doživeo blažu povredu ruke, što je moglo da se vidi i kada je izašao na teren sa zavijenim prstima. Ovaj napad desio se 27. jula, a on je posle toga igrao 2 meča, protiv PSV-a u Superkupu i protiv Fortune na startu prvenstva Holandije.

Za srpske medije, oglasio se i njegov otac, koji je otkrio da je sa Dušanom sve u redu i da su mediji malo preuveličali čitav događaj.

– Ma sve je u redu sa Dušanom, nije to bilo ništa strašno. Mediji su možda malo i preduvali čitavu situaciju, nije ni povređen niti išta, istakao je Petar Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter