0
Fudbal

Dusan Tadic International Football Friendly Match-Hungary v Serbia Budapest, 24.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TADIĆEV OTAC SE OGLASIO NAKON POKUŠAJA PLJAČKE: Evo šta se zapravo desilo!

Objavljeno: 10.08.22 u 16:16

Srećom, sve je dobro prošlo.

Čitavu Srbiju jutros je obišla vest da je kapiten Ajaksa i naše reprezentacije Dušan Tadić, napadnut ispred kuće u Amsterdamu. Razbojnici su želeli da ga opljačkaju, ali se Tadić uspešno odbranio.

Srbin je na kraju završio samo sa ogrebotinom na ruci, a u razgovoru za Novosti, njegov otac Petar Bato Tadić, otkrio je šta se zapravo desilo. On je istakao da su novinari malo preuveličali stvari, kao i da je sa Dušanom sve u redu i da nije povređen.

Ma sve je u redu sa Dušanom, nije to bilo ništa strašno. Mediji su možda malo i preduvali čitavu situaciju, nije ni povređen niti išta, istakao je Petar Tadić.

Holandski De Telegraf, ranije jutros, otkrio je detalje ovog događaja.

Prema informacijama pomenutog lista dva naoružana čoveka čekala su Srbina ispred njegovog doma, pretpostavlja se u nameri da mu ukradu sat u noći između 27. i 28. jula.

Sačekuša je režirana u Van Egenštart ulici, prilikom Dušanovog izlaska iz automobila. Tadić je najpre pokušao da pobegne, a nakon kraće trke sa kriminalcima usledio je fizički obračun.

Srbin je uspeo da otvori vizir od kacije jednog od pljačkaša i ošamario ga je. Dule je tada povredio ruku, dok su mu oni cepali odeću. Fudbaler je uspeo da se otrgne i pobegne u jedan ugostiteljski objekat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter