0
Košarka

head coach Ergin Ataman Euroleague Final4 final, Real Madrid - Efes , May, 21. 2022. Belgrade Serbia. 21.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ATAMAN GRMI: ‘Dončić i Jokić mogu, a on ne može!?’

Objavljeno: 11.08.22 u 14:53

Šokiran je odlukom mladog košarkaša!

Ergin Ataman se u prethodnih nekoliko sezona jako dobro etablirao na evropskoj košarkaškoj sceni. Sada sa klupe reprezentacije Turske želi da nastavi sa uspešnim rezultatima. Malo je reći da mu je zasmetala činjenica da Omer Jurceven, inače košarkaš Majami Hita, neće da nastupa za reprezentaciju ovog leta.

‘Bio sam šokiran kada sam shvatio da Omer nije došao na pripreme. Igrao je za nas u meču sa Velikom Britanjom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i bio je veoma dobar. Sa svima se lepo slagao. Nisam mogao da verujem kada sam čuo da neće igrati, pričao sam i sa pomoćnim trenerima i svi su bili iznenađeni. Poslednjeg dana je javio predsedniku Saveza Hidajetu Turkogluu da neće igrati. Ne mogu to da razumem. Luka Dončić, Nikola Jokić i Janis Adetokumbo će igrati na Evrobasketu. Ovo je prilika za njega jer svakako ne igra u Majamiju. Mi smo dobar tim – Džedi Osman, Alperen Šengun, Furkan Korkmaz, Sertač Šanli, sve su to odlični igrači na visokom nivou.’ – rekao je Ataman!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter