head coach Ergin Ataman Euroleague Final4 final, Real Madrid - Efes , May, 21. 2022. Belgrade Serbia. 21.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in ,

ATAMAN IMA VISOKE AMBICIJE: Najbolje ćemo predstavljati naš ponosni dres, kući tek posle finala!

Evrobasket je na programu od prvog septembra, pa narednih osamnaest dana od otvaranja. Ovo takmičenje će biti prva evropska smotra u prošlih pet godina, i prikazaće neka zaista impresivna imena. Ipak, malo je interesantnijih od Ergina Atamana koji veruje da njegova Turska može daleko.

„Znam da naši navijači imaju velika očekivanja od reprezentacije. Ova ekipa će na najbolji mogući način predstavljati naš ponosni dres, verujte nam. U timu je jako dobra hemija. Naš cilj je medalja. Lično sam uzbuđen zbog činjenice da mogu da osvojim titulu sa reprezentacijom. Bio sam uzbuđen i kada sam debitovao protiv Velike Britanije. Više nego kad sam išao na finale Evrolige“, rekao je dvostruki evropski prvak sa Anadolu Efesom.

„Naši ciljevi su visoki, ali protivnici će nam biti ambiciozne ekipe. Vidim Srbiju i Grčku korak ispred. Imaćemo 16 igrača do 30. avgusta, a 12 ćemo objaviti neposredno pre prvenstva. Ne mogu nikoga da nateram da dođe u reprezentaciju. I ja sam umoran, ali želim da moji igrači imaju isti entuzijazam kao ja. Nadam se da ćemo turnir završiti 18. septembra. Na dan finala,“ poručio je Ataman.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ĐURĐEVIĆ PRODUŽIO UGOVOR: Još 5 godina u Sportingu iz Hihona! (VIDEO)

KERKEZ: Drago mi je da moji igrači veruju u pozitivan ishod!