0
AdmiralBet ABA Liga

Vladimir Jovanovic Roko Prkacin ABA liga, Crvena Zvezda - Cibona 16.3.2021. Mart 16. 2021. foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

VLADIMIR JOVANOVIĆ OTVORENO: ‘Formirali smo roster za novu sezonu – Imamo opcije B i C!’

Objavljeno: 10.08.22 u 14:20

Spremaju se za novu sezonu!

KK Crvena zvezda pretrpeo je brojne kadrovske promene ovog leta, a novi trener Vladimir Jovanović, zajedno sa svojim asistentom Markom Simonovićem najavio kada otpočinju pripreme.

‘Otvaramo dvoranu 15. avgusta sa onima koji će nam biti dostupni, imajući u vidu da su pojedinci angažovani u seniorskoj selekciji. Nisu planirane takozvane visinske pripreme, imamo odlične uslove i u glavnom gradu. Kasnije bi trebalo da učestvujemo na dva turnira. Igranje na Kipru, krajem septembra, je potvrđeno, a rivali su Olimpijakos i Peristeri. Ne bih o drugom turniru jer još nije potvrđen, ali ako i ne bude kako smo zamislili, već postoje b ili c opcija. Ali, još je rano da pričamo o detaljima.’ – rekao je Vladimir i potom dodao:

Euroleague-Crvena Zvezda v Armani Milan
Branko Lazic (R) and Marko Simonovic
Beograd, 30.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘U principu smo formirali roster za sezonu 2022/23, ali nikada ne možete da budete 100 odsto sigurni da neće nešto da se desi, ili iskrsne. Napravljen je tim koji je sposoban da se takmiči na visokom nivou, odgovori izazovima u svim takmičenjima koja nas očekuju, primarno, ABA i Evroliga. Mislim da je suvišno govoriti o ambicijama, zna se dobro šta je Zvezda. Trudićemo se da ostvarimo što više pobeda, budemo dobri, ma maksimalni. Ali, uvek se ide od utakmice do utakmice!’ – dodao je Jovanović za SportKlub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter