0
Košarka

Euroleague-Crvena Zvezda v Armani Milan Branko Lazic (R) and Marko Simonovic Beograd, 30.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SIMONOVIĆ I LAZIĆ NAPRAVILI ŠOU NA PROSLAVI: Zapevali čuvenu Luisovu pesmu i oduševili navijače Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.22 u 13:17

Crveno-beli najbolje poznaju ovu verziju.

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović, nakon dugogodišnje uspešne karijere, odlučio je da okači patike o klin. Ono što je obradovalo sve pristalice crveno-belih jeste vest da će od sledeće sezone biti pomoćni trener u stručnom štabu Vladimira Jovanovića, novog trenera srpskog šampiona.

I dok se tim polako sastavlja, jedan od najvažnijih potpisa bio je produžetak saradnje sa kapitenom Brankom Lazićem, koji kroz čitavu karijeru donosi posebnu emociju i požrtvovanje. Upravo su Lazić i Simonović, bili gosti na jednom veselju, gde je stariji, uzeo mikrofon u ruke.

Na repertoaru je bila čuvena pesma od Luisa, „Slike u oku“, a tom prilikom pevačica je Simonoviću dala mikrofon u ruke, dok je on zapevao verziju, najbolje poznatu navijačima Zvezde.

– Zvezdo bez tebe ne mogu živeti, glasio je jedan od stihova.

Sjajnu podršku pružio mu je i Branko Lazić, a sve to je zabeleženo kamerom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter