0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 27: General overview of the stadium Rajko Mitic prior to the UEFA Champions League Play Off Second Leg match between Crvena Zvezda and Young Boys at stadium Rajko Mitic on August 27, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TUŽNE VESTI U ‘LJUTICE BOGDANA’: Preminuo legendarni fudbaler!

Objavljeno: 10.08.22 u 12:48

Istinska legenda ‘crveno-belih’!

Tužna vest za navijače Crvene zvezde, ali i sve one koji su ga poznavali i svedočili njegovim fudbalskim veštinama – U 78. godini života preminuo je Kiril Dojčinovski. Rodom iz Skoplja, branio je boje Vardara, odakle ste 1967. stigao u Crvenu zvezdu u kojoj ostaje sedam godina i za to vreme je odigrao nešto manje od 200 utakmica. Do kraja karijere je branio još boje Troe i Pariza.

Treba napomenuti da je Kirili branio boje reprezentacije Jugoslavije u šest navrata. Trenersku karijeru nakon igračke, graio je u El Salvadoru, Iraklisu, Vardaru, Pelisteriju i na klupi reprezentacije Makedonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter