0
Evrokupovi

FOTO: Maccabi Haifa FC @mhfootballclub/Twitter

TRENER ZVEZDINOG NAREDNOG RIVALA: ‘Izgubio sam 10 godina života, srećom košmar se nije dogodio!’

Objavljeno: 10.08.22 u 09:35

Kiprani nisu uspeli da iznenade!

Poslednja prepreka Crvene zvezde u borbi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona je izraelski prvak, Makabi iz Haife. Izraelci su u dvomeču 3. kola bili uspešniji od kiparskog Apolona, ukupnim rezultatom 4:2. Po završetku utakmice oglasio se trener Makabija, Barak Bakhar.

-Ostvarili smo veliki uspeh. Hoćemo da dostignemo naše snove – kazao je  Bakhar posle prolaza protiv Apolona i nastavio:

-Pre svega u fudbalu sve može da se desi i to smo videli danas. Rezultat nije bio pravi pokazatelj situacije na terenu jer smo imali toliko prilika. Na kraju veliki meč za nas kod kuće nam je dao veliku prednost i zato smo prošli u plej-of. U drugom poluvremenu smo igrali kao muškarci, bez obzira na pritisak i bili smo bolji – ističe trener izraelskog šampiona.

Makabi se na poluvremenu našao u problemu. U prvom susretu slavio je sa 4:0, dok je u revanšu nakon 45 minuta gubio sa 2:0.

-Bilo je zastrašujuće. U fudbalu sve može da se desi i drago mi je da se košmar nije dogodio. Izgubio sam deset godina života – zaključio je Bakhar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter