2
Domaći fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

UŽASNO!! DUŠAN TADIĆ POVREĐEN U HOLANDIJI: Razbojnici napali kapitena Srbije, sačekali ga ispred kuće!

Objavljeno: 10.08.22 u 09:04

Stravične scene!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušan Tadić, napadnut je ispred svog doma u Holandiji – prenosi holandski ‘De Telegraf‘.

Prema informacijama pomenutog lista dva naoružana čoveka čekala su Srbina ispred njegovog doma, pretpostavlja se u nameri da mu ukradu sat u noći između 27. i 28. jula.

Sačekuša je režirana u Van Egenštart ulici, prilikom Dušanovog izlaska iz automobila. Tadić je najpre pokušao da pobegne, a nakon kraće trke sa kriminalcima usledio je fizički obračun.

Srbin je uspeo da otvori vizir od kacije jednog od pljačkaša i ošamario ga je. Dule je tada povredio ruku, dok su mu oni cepali odeću. Fudbaler je uspeo da se otrgne i pobegne u jedan ugostiteljski objekat.

Prema pisanju istog tamošnjeg medija, ovo je drugi pokušaj pljačke Tadića i njegove porodice. Naime dva čoveka sa šlemovima već su kucala na vrata njegove kuće pretvarajući se da su dostavljači pice. Dušan tada nije bio kod kuće, a njegova supruga nije želela da im otvori vrata.

0
0

2 Komentara

  1. Kupi Svoc od 100 evra i ne boj se lopova. Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji nose na ruci sat od 30.000 evra i setaju po ulici. Kao da izazivaju djavola. On je seljace koje je u kuci imalo onaj budilnik veker i tako su znali koliko je sati, a sad se docepao para, pa ne moze da zivi bez Rolexa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter