0
Evrokupovi

FOTO: La Provence OM @OMLaProvence/ Twitter screenshot

CEO MARSEJ GORI ZBOG DOČEKA, NA ‘VELODROM’ STIGLO NAJVEĆE POJAČANJE: Najzvučnije ime u dresu plavo-belih godinama unazad! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.22 u 08:50

Uprava je uložila veliki novac tokom aktuelnog prelaznog roka!

Kako je najavljivano tokom prethodnih dana, Olimpik Marsej je dobio najveće pojačanje u ovom prelaznom roku. Samo dan nakon što je sporazumno finiširao saradnju sa milanskim Interom, Aleksis Sančez je stavio paraf na ugovor sa francuskim velikanom.

Ugovor je potpisan na dve godine. Čilenaska zvezda će za to vreme zaraditi oko pet miliona evra.

U Marseju vlada prava euforija! Navijači su pohrlili na gradski aeodrom kako bi dočekali i pesmom pozdravili novog miljenika. Sančez je posvetio dosta pažnje vatrenim pristalicama. Brzonogi ofanzivac se pozdravljao, upoznavao i slikao sa obeležjima kluba.

Na slavni ‘Velodrom‘ ovog leta su prethodno stugli Žordan Veretu, Luis Suarez, Žonatan Klaus, Isak ture, Šansel Embemba, Ruben Blanko i Nuno Tavareš, a Marsej je otkupio i Matea Genduzija, Paua Lopeza, Arkadijuša Milika i Džengiza Undera koji su za Olimpik nastupali kao igrači na pozajmici. Ekipa od ove sezone ima i novog šefa struke, hrvatskog trenera, Igora Tudora.

Sančez je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Koberelou, Udineze, Kolo-Kolo, River, Barselonu, Arsenal, Mančester junajted i Inter. Primakao se 150. nastupu u dresu nacionalnog tima, a za Čile je postigao 48 pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter